El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

miércoles, 30 de marzo de 2011

DIMECRES 30 DE MARÇ

Aquest mati ens hem aixecat i refrescava¡¡¡ i es que ahir la nit mentre estava a telemedicina va caure una tromba d’aigua impressionat, va durar una mitja hora però va fer baixar bastant la temperatura i aquest mati encara es notava.

Avui hem estat l’Oliver i jo tot el dia amb el personal de manteniment explicant els protocols de la fotovoltaica, el que hem fet es fer-los un a un, el diari, el mensual, el trimestral i el semestral, per veure com ho feien, i veure també possibles errors, etc.
La realitat es que a anat força bé, la gent s’ha implicat força, amb el Paul al capdavant, i ells mateixos han anat fent els diferents passos dels protocols i anotant les coses.

Això també m’anirà bé a mi per quan dilluns els hi presenti els meus protocols (al final ho hem deixat per dilluns perquè, el Paul no hi serà ni demà ni divendres.

A la tarda he anat a telemedicina a mirar els e-mails i a posar les fotos en net i endreçarles, fins que han vingut els nanos a buscar-me per anar a jugar a futbol, els he inflat la pilota i els he donat, he anat amb ells a veure’ls jugar, però no he jugat perquè encara tinc molèsties a la cama i no vull forçar.

Desprès dutxa, estona al porxo i sopar, i ara a la sala de telemedicina escrivint la jornada i mirant els e-mail, i a veure si trobo algú connectat.....fins demà¡¡


1 comentario:

  1. Bueno ya es primavera!!!!! t´hen recordes??? Aquest hivern quan hem deies aviat arrivará la primavera i les coses es veuen diferents!!!!! Doncs teníes raó YA ES PRIMAVERA,
    Ja has pensat com ficarás el porxo a la maleta??? jajaja.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar