El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

martes, 29 de marzo de 2011

DIMARTS 29 DE MARÇ

Avui he començat el mati mirant amb l’Oliver el tema de posar unes boies als dipòsits d’aigua, en el dipòsit principal hem de posar una bastida per poder arribar-hi, esta molt alt, i a més hem de comprar cable per fer-hi arribar la senyal perquè la boia que hi posem es un sistema de dos nivells un superior i un inferior que utilitzen l’aigua com a transmissor indicant el nivell del líquid. De moment hem demanat que comencin a preparar la bastida.

Desprès m’he acostat un moment a Electromedicina per veure si tenia algun e-mail de la feina, he contestat els importants i he marxat.

He anat a recollir el material que el Germà pineda a portat de Barcelona, tot els cables d’Electromedicina i el Malarone¡¡...........ho he guardat a casa, els recanvis els hi donaré a manteniment en la reunió de divendres.

M’he anar a la OPD a posar la llum de la sala, i he fet fotos de la sala acabada i del laboratori ja acabat.

He anat a dinar i desprès he anat a posar la llum de la sala de bateries, quan he acabat he plegat de treballar per avui.

He anat a casa i he estat escrivint les peripècies del blog d’aquests darrers dos dies, i desprès he estat una estona al porxo desconnectant, dutxa, sopar i quan anava a anar a telemedicina a caigut un xàfec important, ens hem quedat una estona xerrant a la casa dels germans fins que a parat, però llavors ja era tard per vosaltres i només he trobat al messenger al Xavi i cinc minutets, però he aprofitat per contestar e-mails personals i penjar els darrers dies al blog.........

Això es tot per avui..............demà més ¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario