El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

domingo, 13 de marzo de 2011

DISSABTE 12 DE MARÇ

Avui m’he aixecat cansat, molt cansat, perquè a sobre no he dormit gens bé, no se si va ser la coca-cola del sopar, la calor, la humitat al ploure tant, l’emoció del dia o la suma de tot plegat però cap a les 2:30 encara estava donant voltes al llit sense dormir.
Esmorzant els altres companys comenten que els ha passat el mateix, no podien dormir.

Avui es festiu aquí, com el dia 8 van treballar, avui feien festa, total que només hem treballen els opotos, això si fins a les 12:30, dutxa, i ales 13:00 a dinar........i desprès de la dutxa un intent de migdiada fins a les 17 hores (i dic intent perquè amb la calor era difícil, però almenys he descansat una estona), perquè aquesta nit es presenta llarga, hi ha la Festa Major, ball i musica fins a que les forces aguantin.
Ja m’han dit que vigili que totes les noies voldran ballar amb mi, i aquí ballen amb el cull d’elles contra el davant d’ells, quina por¡¡¡, ja os explicaré.

Quant m’he aixecat he estant escrivint el relat de les Olimpíades d’ahir i aquest trosset d’avui fins aquí. La resta ho faré demà, si puc, perquè demà anem tots a partir de les 9 del mati a una platja propera a la desembocadura del rio.

La festa a estat impressionant, com sempre puntualitat cap, enlloc de a les 19:30, a començat dues hores més tard, hi ha hagut un parlament del Brother Johannes, han cantat diferents persones, hem hagut de sortir a ballar els voluntaris en mig de tots, els estudiants, l’staff, tothom vaja, també han fet lliuraments de diplomes a les persones més destacades de l’any, una celebració per un metge que s’havia titulat, i finalment a agafat el micro el Brother Peter, que a parlat de tothom, fent un repàs, i al parlar dels voluntaris, a estat una bona estona parlant de mi, que si havia estat el més ràpid de l’hospital i que en el partit de futbol havia estat el Messi de Manteniment, i les càmeres gravant...............quina vergonya¡¡¡¡.
Mentre s’anaven fent els parlaments i les cançons, ens anaven donant de sopar i veure.
Un cop van acabar els parlaments va començar el ball que a durat fins a les 2 de la matinada, es impressionant com ballen, els petits, els grans, tots, no paren, tota la vitalitat que no tenen per treballar la treuen per ballar. A estat molt divertit, ballàvem tots barrejats, homes amb homes, sols homes amb dones, dones amb dones, homes i dones amb els crios, un no parar, només os haig de dir que no he deixat la pista en tota la nit¡¡¡¡¡

Això si un cop acabat he caigut rodo al llit, perquè demà hem de matinar per anar a la platja¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario