El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

miércoles, 16 de marzo de 2011

DILLUNS DIA 14 DE MARÇ

Aquest mati he començat mirant un tema que varem comentar ahir amb el Dani, el problema dels compressors de quiròfans per donar aire als carros d’anestèsia, el del quiròfan 1, que fan servir més, es trifàsic, i no li podem donar servei amb la fotovoltaica, en canvi el del quiròfan 2, es monofàsic i a aquest si li podem donar servei. Ho he anat a veure amb el Germà Manuel, he pres les dades dels equips i he fet fotos.

Llavors el Germà Manuel m’ha comentat que a l’OPD hi havia més equips mèdics, en concret 2 ecograf, un ECG i un coagulometre. He anat amb ell a inventariar-los i fer fotos.Dels dos ecograf, un esta en molt mal estat, l’altre esta força bé, l’ECG esta trencat, es per tirar.

Llavors m’he dirigit a la Telemedicina per enviar un e-mail per veure si entre l’Oscar i la gent d’electromedicina en poden donar un cop de mà amb el tema dels compressors pels carros d’anestèsia de quiròfans, per veure si en el carro d’anestèsia del quiròfan 1 hi podem posar un compressor monofàsic i aixì podrien treballar a quiròfans amb la fotovoltaica................però quan li dono a enviar...........en diu que no hi ha connexió a Internet....s’ha desconnectat..............”mi gozo en un pozo”.....ho intentarem desprès.

Llavors a vingut el Dani i hem estat fent un replanteig “in situ” de les noves línees de la UCI, jo he anat preparant els material necessari per començar demà, ja que el Hassan esta avui canviant la bomba d’aigua espatllada.

Més tard m’han trucat l’Oliver i la Mireia i ens hem estat mirant la connectivitat del cable de senyal que varem tirar la setmana passada, al final esta tot Ok..........uffffffff¡¡¡¡

Com ja eren quasi les 15 hores hem anat a dinar, desprès de dinar he anat a la Telemedicina per enviar, ara si, el e-mail dels compressors de quiròfans, he contestat una sèrie de e-mails, entre ells un del jefe explicant la nova distribució des despatxos, mentre només sigui això, i em trobi sense despatx quan torni...........i també he estat preparant el que li vull dir al Brother Peter sobre les diferents presentacions que he fet, ja que m’han sorgit noves qüestions, a veure quan puc parlar amb ell, perque com fa dies que no hi era avui tenia el despatx a tope de gent per veure’l, suposo que durant la setmana ho podré fer.

Quan s’ha marxat la connexió a internet he estat treballant una estona més a l’ordinador, endreçant les darreres fotos i altres temes. A les 18.30 he plegat i he anat cap a casa a preparar un e-mail amb l’informe de les meves activitats aquí fins el dia d’avui per complementar el que a enviat el Dani.........fins l’hora de dutxar-se i anar a sopar.

Avui s’ha marxat el Jose l’Auditor de la Miriam, a estat una estança curta però intensa ja que a enxampat tots els actes de la festivitat de Sant Joan de Deu.

Avui es l’aniversari del Dani i els Germans li han preparat un pastis, uns dolços de coco i un regal (una figureta molt maca), i ho hem celebrat tots junts desprès de sopar. Al acabar he anat a connectar-me una estona a Telemedicina a veure qui esta connectat aquesta nit.........però no m’he pogut connectar, esta internet desconnectat, el Dani ho a estat mirant, però no hem aconseguit esbrinar qui ho ha desconnectat i perquè, o sigui que sense poder xatejar i sense enviar el e-mail del informe............haurà de ser demà¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario