El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

lunes, 28 de marzo de 2011

DIVENDRES DIA 25 DE MARÇ

Aquest mati he anat a primera hora a Telemedicina per contestar diversos e-mails de feina i particulars, en tenia un de la Mire que em deia que li confirmes, dia, hora, i terminal del vol de tornada, m’ha fet molta il·lusió rebre’l, i evidentment li he contestat enviant-li totes les dades.

Al cap d’una estona m’ha vingut a buscar la Mireia per si li podia donar una mà amb el tema del cable de senyal, ja que apareixia un voltatge incorrecte en els cables, hem estat tot el mati en el tema, i al final a la tarda el Dani i ella han trobat on estava el parany, demà mirarem de solventar-ho.

Quan a estat l’hora de dinar hem anat tots a la casa dels germans per dinar i acomiadar-nos de les tres noies, que marxen cap a l’aeroport desprès de dinar............ja som tres menys, i es nota, i això també vol dir que ja queda menys perquè marxem nosaltres..........s’acosta el fi de l’aventura.............però abans exprimirem al màxim els darrers dies¡¡¡¡

L’Oliver esta continuant amb la Formació, hi estan assistint tots, i estan bastant interessats, i sembla que el Paul s’està implicant i agafant la instal·lació com seva, l’Oliver el motiva dient-li que es un orgull per ell poder gestionar una instal·lació com aquesta, i sembla que esta posant-hi força interès.

Per la tarda he estat fent un calendari dels preventius perquè ho tinguin més clar, indicant els preventius que tenen que fer durant el que resta de 2011, i la plantilla pels anys veniders.

A les 17.30 amb el Quico hem anat a jugar a futbol una estona, feia dies que no ho feia i en tenia ganes, la veritat es que al principi estava una mica “out”, però poc a poc m’he anat retrovant i al final he fet dos golets que reconforten.

Dutxa, avui si, perquè anava sense samarreta i m’han arrebossat un parell de cops (com una croqueta¡¡)

Avui he anat a telemedicina i he estat xerrant una mica pel Skipe i el messenger fins que ja era tard i he anat a dormir.

Demà mig dia de treball i marxem ¡¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario