El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

domingo, 3 de abril de 2011

NOMES QUEDA UNA SETMANA PER MARXAR ¡¡¡¡

Avui el Dani. l’Oliver i la Mireia han anat a Freetown a comprar petit material que feia falta, s’hi ha estat quasi tot el dia, es el normal quan vas a Freetown, amb les cues que hi ha per entrar i sortir.

Jo m’he dedicat amb l’Alimami a posar bé els cables de senyal que varem tirar, que estaven penjant per la cornisa exterior de l’edifici de l’Hospital, i endreçar-los també dins del despatx del Br. Peter, on estaven fora de la canal ja que quedaven curts.
També hem mecanitzat una canal pel cable de senyal del H1, i hem tirat un nou cable elèctric per la boia del dipòsit gran.

Quan hem acabat era quasi l’hora d’anar a dinar, abans he passat per telemedicina i he mirat si tenia algun e-mail, no hi havia cap important.

He anat a fer el vermoutillo diari (avui s’ha acabat el formatge), i desprès a dinar..........a que no sabeu que.........doncs si¡¡.........arròs amb tonyina ¡¡...........més que res per variar...........jejejejeeje.

Desprès una estona a Telemedicina, preparant la reunió de dilluns, fent els cartells de carrega de mòbils i de no carrega de mòbils, i corregint alguna cosa dels protocols que se’m va ocórrer ahir mentre fèiem els de la fotovoltaica.

Aquests dies estic rebent diferents e-mail dient-me que ja queda poc, i que si ja tinc ganes de tornar, i a tothom li he dit el mateix, que no, que no tinc especialment ganes de tornar, no per res especial, sinó perquè el lloc i la gent d’aquí enganxant, s’està molt bé aquí...........però haig de reconèixer que conforme passen els dies i s’acosta la data de marxar si que començo a tenir ganes de marxar, bé no se si son ganes de tornar, o com que ja saps que l’experiència s’acaba el proper dijous, ja tens ganes de que sigui el dijous i fora........no se, la veritat............però quan veus que ja hi ha e-mails dient que quan tornes que hi ha el projecte del trasllat d’extraccions, et pregunten pel tema sales de parts, veus la convocatòria del gerent per la reunió del nou pla de sostenibilitat de l’hospital, etc, els temes es com si anessin retornant al cap, i tens ganes de agafar-los de nou i començar a tornar a pedalar.

Quan he acabat he anat al porxo a llegir una estona, quan ja no hi quedava llum per llegir, m’he anat a dutxar, a aquesta hora l’aigua que esta al dipòsit s’ha anat escalfant durant tot el dia i surt tebiona i dona gust dutxar-se, com encara noi es l’hora de sopar aprofito per estar una estona al porxo escoltant musica i veient com es va enfosquint el dia.............fins que la llum de la fotovoltaica es posa en marxa i trenca l’encant.

Per cert, ja portem 4 dies treballant a regim normal (generador al mati i fotovoltaica per tarda i nits i de moment tot bé ).

Llavors enseguida son les 20:00 i anem a sopar, un cop he acabat he anat a telemedicina per veure si hi ha algú connectat.

Bé, ara si que comença el comte enrere, demà divendres, el cap de setmana passa ràpid, i ja estarem a dilluns, dia que marxen la Mireia, el Quico i l’Ana, i dijous al mati acomiadar-me de tothom.....i desprès de dinar marxar cap a l’aeroport.............però no avancem aconteixements i gaudim de cada hora d’aquesta darrera setmana a aquesta meravellosa terra.

Fins demà ¡¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario