El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

lunes, 28 de febrero de 2011

DILLUNS 28 DE FEBRER

Torna a ser dilluns, avui costa aixecar-se, he dormit poc, no se si es que tinc mitja insolació o que...........però he dormit poquet.

Per començar, he hagut de posar una rentadora, clar que pel que serveix, més que netejar, remulla la roba, perquè tampoc la esbandeix ni la seca. Quan torni no se si haure de tirar la meitat de la roba perquè no se si aconseguiré fer-la neta¡¡

A primera hora he estat parlant amb el Dani i, l’Oliver del projecte de la nova UCI, al final el que hem quedat es que farem dues noves línees per aquesta zona directament del quadre de la solar, una per la llum i l’altre pels endolls.
He anat a veure el Germà Johannnes i li explicat el projecte (tot això en angles, i ho ha entès................ho això m’ha semblat¡¡), a estat d’acord, ells ja havien començat a posar canal per aprofitar les línees existents per alimentar els endolls, i ho hem parat tot.
El que farem serà, primer de tot, fer arribar les dues noves línees fins a l’espai de la UCI, un cop allí mitjançant canal, alimentarem cada capçal de llit (només n’hi ha 5), com si fos una lluminària de capçalera convencional. Aquí tenim dos opcions, ho mecanitzar els endolls a la canal, per la qual cosa encasi-te’m una canal ample que en principi no tenen, o bé fem la tirada de cable amb canal primeta que si que tenen i li adaptem ala punta els allargos ja existents amb bases d’endolls tant africans com europeus.
En principi hem quedat que posarem 4 endolls de base europea i dos d’africans, tenint en compte que la majoria d’equips van amb endoll europeu.
El perill que hi ha es que utilitzin les bases d’endoll per altres usos, carregar mòbils, carregar ordinadors, etc, i sobrecarreguin la línea.

Desprès he anat a seguir treballant a Telemedicina en el Protocols de Manteniment. Ja els tinc adaptats a la realitat d’aquí, ara toca traduir-los i desprès passar-los a un format excel perquè el puguin utilitzar.

Abans d’anar a dinar he anat a estendre la roba, abans escorre-la clar, perquè surt xorrejant, sort que aquí s’asseca enseguida, però queda com encarcarada perquè com no esbandeix el sabó, queda com emmidonada...........i no os explico a l’hora de posar-se la roba intima...........comodíssim, vaja¡¡¡¡¡.

A la tarda he continuat amb els protocols fins que s’ha acabat la llum, avui ven tard, cap a les 17:30.

El que hem estat fent fins l’hora de sopar es planificant les feines a fer el propers dies, repartint-nos les tasques entre el Dani, l’Oliver la Mireia i jo, el projecte avança i ara bé la feina feixuda de redistribuir les línees elèctriques de les zones ja en funcionament.

Per tant, avui no he anat a jugar a futbol, primer perquè hem estat fent aquest replanteig, però també perquè el seny a passat per davant de les ganes de jugar, no em fa molt mal, però tinc una mica de molèsties encara i he preferit no arriscar-me i fer repòs, a veure com estic dimecres¡¡



Desprès de sopar, a la sala de Telemedicina per veure qui de vosaltres esta connectat i poder xatejar una estona.

Ah, avui os posaré unes fotos més, son dels poblets que hem anat passant, a veure que os assemblen¡¡
Pel que he vist les de la platja os han agradat força, procuraré anar penjant més.

Una abraçada a tots¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario