El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

miércoles, 16 de febrero de 2011

RECORDANT VELLS TEMPS: FENT DE TECNIC D'ELECTROMEDICINA ¡¡

Aquest mati he començat fent les connexions de terres de la sala de quadres, mentre el Dani i l’Oliver estaven al terrat fixant l’estructura per començar a pujar plaques fotovoltaiques, han final han pujat menys plaques de les que es pensaven, però demà segur que recuperaran el terreny, el primer dia sempre costa una mica més.

Desprès m’ha vingut a buscar la Carme, perquè em mires una sèrie d’equips que no funcionen bé, els hi falla l’opció de pulsioximetria ens els dos monitors dels dos quiròfans, i hi ha un ECG que no funciona.
Els dos monitors tot apunta a que es el sensor, perquè n’he provat 3 i cap funcionava en els dos monitors i en canvi els monitors funcionen bé en les altres opcions (ECG, pressió, etc), per tant tot apunta a sensors en mal estat, cosa normal.
Ja que estava dins de quiròfans he aprofitat per inventariar tot l’equipament, així com els autoclaus.
A continuació  he anat a mirar el ECG, i si, no feia res de res, primer de tot l’he posat a  carregar, i evidentment estava descarregat, l’he posat a carregar a veure si era problema de bateries.

Un cop revisats els tres equips, he anat a la sala de telemedicina per enviar un e-mail a electromedicina de Barcelona perquè em busquessin els recanvis del pulsi i la documentació del ECG. A veure si podem tenir per divendres els recanvis, així dilluns quan vingui la Mireia d’Azimut ho podria portar, perquè segons les noies el personal d’infermeria de l’hospital no saben fer un electro i elles aprofitarien per ensenyar-ho.

Per cert, aquest mati la Gemma, que es llevadora, m’ha ensenyat la Sala de Parts, al·lucinaríeu¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡, evidentment ni banyera d’hidromassatge ni tele  (jejejejeje), però es que l’espai no te més d’un metre i mig d’ample per dos i mig de llarg¡¡¡, tot just i cap el llit per parir.........i evidentment res de carro d’anestèsia, monitors, ni res de res d’equipament.

A la tarda, un cop comprovar que el ECG carregava bé les bateries, l’he mirat, però no sembla detectar l’electro, he demanat la informació tècnica a Electromedicina de Barcelona, sinó la troben, demà miraré de buscar-ho per internet a veure si trobo alguna cosa.

Com a tot això ja eren les 17:30, m’he preparat per anar a jugar a futbol amb els nens, dos golets més al sac, però això si avui a les 18.30 he plegat perquè hem quedat a les 19 hores davant la porta de casa, per anar a Lunsar a veure el Arsenal – Barça, i així ho hem fet. Quina llàstima de partit, a més l’he vist entretallat perca el generador del bar on érem anava fallant més que una escopeta de feria¡¡¡¡, total per acabar perdent, ara que quin gol es menja el Valdès.............ara tocarà remuntar a casa¡¡¡¡

Com divendres es festiu aquí i tenim la feina avançada estem preparant alguna excursió pel cap de setmana............ja os explicaré perquè te bona pinta¡¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario