El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

domingo, 6 de febrero de 2011

PRIMERA PASSEJADA PELS VOLTANS

Aquest dissabte hem treballat, la veritat que els treballadors han vingut, però moltes ganes de treballar no tenien.....però nosaltres si....llavors m’he anat amb ells al pu que hi ha passada la carretera, ens hem hagut de posar per un “camí”, per dir-ho d’alguna manera, perquè tot eren canyissars, fins que hem arribat a la caseta on esta el pou, hem tret la bomba antiga i l’hem substituïda per una de nova. Això si per fer això hem estat tot el mati, clar. Ah¡ i també he pagat una novatada, quan han anat a comprovar el sentit de gir de la bomba per veure si estava ben connectada, jo estava davant de la sortida d’aigua de la bomba..........podeu imaginar com he quedat, no?, empapat de dalt a baix d’aigua amarronada........crec que això li diuen opoto novatada, que hi farem... hem rigut una estona, m’he canviat i ja esta.

A la tarda hem descansat, i he aprofitat per veure un parell de pel·lícules fins que ha vingut el germà Manuel, per si volíem anar a caminar, i li he dit que si, hem estat caminant durant dues hores per un caminet per on hem passat per quatre poblets de interior, on pocs opotos veuen, ha estat una passejada interessant, perquè el germà tot i que te una edat, anava força ràpid, i ja sabeu que no vaig poc a poc, doncs diguem que anava al meu pas.....o sigui que deu-n’hi do.
Al arribar dutxeta i cap a Lunsar en el cotxe de la Miriam per veure el Barça - Atlètic de Madrid i sopar, tots tres el Dani també ha vingut. Ja havíem quedat amb la Miriam (es de l’atlètic), que guanyaríem però sense abusar, com ha estat, 3 – 0 i el Madird momentàniament a 10 punts, tornaran a ser 7, però de moment dormen a 10, jejejejeje.

Un cop acabat el partit hem anat a prendre alguna cosa a un altre bar molt tranquil, en aquest primer posen la musica molt alta, i l’altre era tipus terrasseta a l’aire lliure amb la musica molt sua, ha estat una vetllada agradable.

Be, os deixo que demà anem d’excursió a Makeni.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario