El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

miércoles, 9 de marzo de 2011

MAINTENANCE 3 - MEDICAL 0

Permeteu que comenci el dia amb el més important del mateix...............el partit de futbol de Maintenace contra Medical, el resultat ja ho diu tot, 3-0 sense apel·latius, tot i les excuses dels Medicals de que la primera part a fet d’àrbitre un de maintenance (El Paul era l’àrbitre), però a la segona part ho ha estat un medical que ens ha fregit a fores de joc¡¡¡
Passo a relatar la crònica del partit:

Partit obert, jugat de poder a poder (van a totes, entren com unes besties, al bulto), però cap el minut quinze de la primera part........pilota oberta per maintenance cap el vèrtex de l’àrea de medical, li ve la pilota a l’Enric, dribling sec cap a la dreta, sprint fins quasi la línea de fons, no hi ha opció de passada i remata a porta.............goooooooool, 1-0, i invasió del camp per parts dels seguidors de Maintenance.
Dues bones intervencions del Dani (jugava de porter), han evitat l’empat, maintenance a tingut un parell de bones ocasions a peus de l’Abu jove però a trigat a xutar i li han pres la pilota.
Així a acabat la primera part, la veritat es que es una mica difícil jugar, es com al pati del col·legi, tots darrera la pilota i aquesta botant com un conill degut a l’estat del terreny de joc.

Comença la segona part quasi igual que acaba la primera, amb la diferencia de que ara estem tots una mica més cansats.
Cap el minut 20 de la segona part molt bona escapada per la banda esquerra del Raul, auditor de la Miriam, em passa la pilota, en fan falta, aguanto la posició, en tiren a terra, m’aixeco i aconsegueixo tornar-li la pilota en profunditat, arriba dins l’area, xuta i...................gooooooooooooool, 2-0.
L’equip contrari protesta la falta però l’àrbitre dona el gol. Nova invasió del camp.
Els medical tenen una ocasió que surt fora per poc, fan poc perill, el nivell de joc, si ja era baix,ara encara ho es més, la gent esta cansada.
En això que cap el minut 35 de la segona part hi ha una arrencada molt bona per banda dreta del Abdul, centra al segon pal i allí amb la punteta de la bota esquerra aconsegueixo el tercer goooooooooooooool i sentenciem el partit¡¡¡¡, un altre invasió del camp.
El partit acaba sense cap altre jugada destacada, això si, mentre la musica segueix sonant (no a parat en tot el partit, estic afònic per cridar per intentar que en sentissin els meus companys), i a sobre el brother Johannnes anava fent la retransmissió en directe del que passava al partit, una escandalera impressionant¡¡¡¡¡

Al finalitzar abraçada general del Maintenance Team i moltes felicitacions de tothom, ja m’han demanat que l’any que ve haig de tornar pel partit.............no se, ho parlaré amb el jefe, però si per mi fos.................aquí estaria, clar¡¡¡¡

Tothom ens felicitava, hem tingut el nostre petit moment de “gloria africana”, sobretot era una passada els nens, tots volien que els toquéssim, que xoquéssim les mans amb ells, a estat molt gratificant, son moments molt macos.

Desprès dutxa i a escriure la crònica del partit i del dia............desprès a sopar, i una estona a telemedicina per xerrar amb els que esteu connectats.

Ah¡¡, que. que em fet avui¡¡¡, te importància??, l’important no era el partit??. Va, os ho explico, que també hem treballat no os penseu que només ens divertim eh¡¡.
He estat amb el Alimami tirant el cable de senyal del OPD i de Quiròfans, ara que a vegades pot ser desesperant treballar aquí, he estat quasi dues hores per col·locar els quatre tacos d’una caixa d’empalmes, no hi havia taladro, no hi havia la clau del quarto on estava l’altre taladro, un cop el trobo, no funcionava, l'arreglem, llavors el que no funcionava era l’allargo, i al final ho he aconseguit, però desespera una mica, perquè hi ha molta feina i passen les hores i tens la sensació de que no has fet res només buscar el material i la gent. Tot això perquè jo m’he mogut i anava amunt i avall com ja sabeu que faig jo, sinó, encara estaria per col·locar la caixa.........., però bé al final hem fet la feina prevista per avui i sense cap incident¡¡¡¡