El perque d'aquest Blog

En aquest Blog explicare les meves vivencies aquests mesos a Sierra Leona, i aixi serà una manera de no perdre el contacte amb la gent que esteu aqui, espero que os sigui interesant ¡¡

martes, 29 de marzo de 2011

JA PORTO DOS MESOS AQUI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Ja porto dos mesos aquí, que ràpid que passa el temps ¡¡
La veritat es que he treballat molt, sobretot treball físic, però també he sabut aprofitar per tenir estones per a mi, i suposo que la suma de les dues coses a fet que el temps passes sense adonar-me.
També a influït molt el fet de trobar-me molt agust amb la gent d’aquí, realment son entranyables.

Avui ja comencem a treballar en regim normal, com te que funcionar la instal·lació a partir d’avui, pel mati funcionara nomes el grup electrogen, i per la tarda i la nit només la solar, així tenim uns 10 dies per provar la isntal·lació i solventar si surten els problemes.

He començat el dia amb la intenció de deixar preparat el que es vull dir al personal de manteniment en la xerrada que tindrem divendres pel tema dels protocols de manteniment, preparar-me una mica de guió, reflectir la importància del preventiu, que hi guanyen, etc.

Però el Dani m’ha demanat si podia fer el favor d’anar als Josefins a buscar un cable que necessitàvem i de pas aprofitar per comprar el allargos que ens fan falta per fer de capçals dels llits de UCI.

He anat caminant, perquè els drivers no hi eren, i trigaria mes esperant-los que anant caminant, total es entre mitja hora i 35 minuts caminant al meu pas.
Primer he anat a comprar els allargos a Lunsar, en volien cobrar 25.000 Le (uns 5€) per a cada allargo, ho havíem parlat abans  amb el  Dani i el preu hauria d’oscil·lar entre els 5.000 i el 10.000 Le, no més. Però la dona no a volgut ni regatejar, deia “This is Africa”, total que no els he comprat, enviarem algun dels nois de l’hospital a comprar-los.

I m’he anat als Josefins a buscar el cable, un rotllo sencer................com pesava el mal p......, i clar no he volgut agafar una moto d’aquestes que fan de taxi perque no me’n refio molt, la veritat i menys anant carregat amb el cable, o sigui que posa't el cable al coll i ves caminant, i amb un sol de justicia................he arribat xop....i reventat ¡¡

He anat directa a dutxar-me, i desprès he estat a telemedicina contestant i enviant e-mails de la feina i personals, i fent el guió que tenia previst de bon mati per la gent de manteniment.

A la tarda he descansat una estona, porxo, lectura, dutxeta, sopar i telemedicina, on cada vegada es més difícil trobar algú, com ara hi ha dues hores de diferencia amb vosaltres la gent quasi se’n va a dormir quan jo m’hi poso..............sort que seran pocs dies així.

No hay comentarios:

Publicar un comentario